perjantai 1. huhtikuuta 2016

Messulippujen arvontaa

Tälläkin kertaa Kuutarhurin on bloggaamassa messutunnelmista Kevätmessuilla, jos vain tilanne sen sallii, eikä tuleva pieni puutarha-apulaiseni päätä syntyä maailmaan juuri messujen aikaan. No onneksi voin jakaa messuille osallistumisen iloa myös toisella tapaa, nimittäin lippuarvonnan puitteissa! 

Sain bloggaajapassin lisäksi, kaksi messulippua arvottavaksi, joten laitetaanpa pieni arvonta pystyyn! Arvottavana siis kaksi lippua Helsingin messukeskuksessa 7-10.4.16 järjestettäville Kevätmessuille. Arvonnassa olet mukana kommentoimalla kevättunnelmista tähän blogikirjoitukseen. Lisääthän myös sähköpostiosoitteesi kommenttiin, niin sinut on helpompi tavoittaa, jos onnetar suosii sinua! Voit myös osallistua arvontaan tykkäämällä arvontakuvasta kuutarhurin instagramissa. Arvonnan suoritan 4.4.16 aamulla ja liput postitan pikimmiten arvonnan jälkeen voittajille! 



Miten ihanaa onkaan jakaa kevätiloa myös muille tällaisen arvonnan kautta! 
Onnea arvontaan!



9 kommenttia:

  1. Kevättä niin rinnassa. Odottaa vaan,että pääsee parvekkeen laittamaan kesäkuntoon. Sofia
    chipmunk@hotmail.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa täälläkin odotellaan, parvekkeenlaittoa kesäkuntoon! Kyllä se kesä sieltä tulee :). Aurinkoista odottelua ja onnea arvontaan! Kuutarhurin

      Poista
  2. Voi,miten ihanaa on valo ja lämpö. Anne
    annelaukkanen09@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinhän ne on, ja ihanaa kun ne vaan lisääntyy! Aurinkoa ja valoa päiviisi! Kuutarhurin

      Poista
  3. Keltaista siellä ja keltaista täällä. Ja varsinkin ulkona oleva keltainen pallura on parasta mitä on ❤ heidikka@Gmail.com on sähköposti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja värejä, värejä, värejä! Ihana kevät ja tuleva kesä! Kuutarhurin

      Poista
  4. Ajateltiin myös yrittää ensimmäisiä (myöskin samalla ensimmäisiä yhteisiä) parveketomaatteja tänä keväänä😊
    Mietittiin miten suojata ne pikkukissan uteliailta haukkaisuilta ja luin myös jostain vihreiden osien olevan myrkyllisiä lemmikille..Ehdotus oli myös, että haetaan hevosenlantaa mullaksi, mutta ehkä se tuoksahtaisi liikaa nenään jos partsin ovi raollaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin on tomaattia laitettu jo kasvamaan, toivotaanpa molemmille runsasta satoa! Mitenköhän sitä tosiaan suojaisi parhaiten kasvavat tomaatit pikkukissan uteliailta maisteluhetkiltä, toivottavasti löytyy jostakin hyviä vinkkejä! Meillä tomaatit kasvaa parvekekasvihuoneessa ja koiramme on kiltisti jättänyt kasvatukset maistelematta ainakin aikaisemmin, niin eipä ole tarvinnut miettiä suojaamisia. :) Ihanaa kasvun seuraamista!

      Poista
  5. Kevätauringon paisteessa, on messulippujen arvonta nyt suoritettu! Onnekkaat voittajat ovat instagramissa messulippukuvasta tykänneet minnaprusti ja ninppe. Kiitos arvontaan osallistuneille ja voittajiin olen yhteydessä ja messuliput lähtevät mahdollisimman pian postitse voittajille!
    Ihania kevätpäiviä ja mukavia messupäiviä myös kaikille messuille menijöille!

    VastaaPoista

Tervetuloa jakamaan ajatuksiasi Kuutarhurin kanssa!